-27%
, ,

MAX MS3566

Max
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност на моторот (max): 300 W
  •  Број на брзини за лесно ракување: 5

1.090 ден 1.490 ден

Нема на залиха

Моќност

300 W

Бренд

  • Moќност:300W
  • 5 брзини
  • Капацитет на садот: 2,5l
  • Турбо функција
  • Копче за вадење на маталките
  • Копче за безбедно одстранување на миксерот
  • Mаталки за мешање:2
  • Маталки за тесто:2