,

MAX SMS 2100B BLACK

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност: 65-100W
 • Капацитет на садот за миксирање:500ml
 • Идеален за подготвување на инстант кафе

1.290 ден

 • Миксер за пијалоци
 • Моќност: 100 W
 • Чаша со капацитет: 450 ml
 • Број на брзини: 2
 • Копче: On/Off
 • Идеален за подготовка на кафе,
  коктели, пена…
Бренд