, ,

MAX SVC 1060 P

Max

 • Mоќност: 600 w
 • Капацитет на садот: 0,8l
 • Циклонски систем
 • Двоен систем за филтрирање
 • Хепа филтер што може да се пере
 • Мала бучава: 80 db
 • Должина на кабелот: 5 m
 • Четка за под
 • Папуча за ќошиња
 • Држач за папучата
 • Голем радиус на работа
 • Можност да стои исправено
 • Рачка што се вади

2.290 ден

 • Mоќност: 600 w
 • Капацитет на садот: 0,8l
 • Циклонски систем
 • Двоен систем за филтрирање
 • Хепа филтер што може да се пере
 • Мала бучава: 80 db
 • Должина на кабелот: 5 m
 • Четка за под
 • Папуча за ќошиња
 • Држач за папучата
 • Голем радиус на работа
 • Можност да стои исправено
 • Рачка што се вади
Бренд

Боја

Црвена

тип на правосмукалка