-5%
, ,

MAX VC2200SF

Max

Максимална моќност на моторот: 2200W
кабел: 5 m
Усисна моќ: 320 W

3.790 ден 3.990 ден

Бренд

Моќност

2200W

Боја

Бела

тип на правосмукалка

Моќност: 2200 W
Усисна моќ: 320 W
Голема папуча со четка за под
Четка за недостапни места
Платнена ќеса за прашина
Хепа филтер 6 нивоа на филтрација
Телескопска цевка: 500-840 mm
Контрола на брзината и јачината
Должина на приклучен кабел: 5 m
Автоматско собирање на кабелот
Работен опсег: 8 m
Електронска контрола на брзината
Флексибилно црево