,

PHILIPS BHD 302/30

Philips

 • Моќност:1600W
 • ThermoProtect ефикасно меша топол и ладен воздух за секојдневна нега
 • 3 брзини и температури
 • Поставување на ладен воздух
 • Дифузер
 • Напон:220–240 V
 • Должина на кабел:1.8 м

1.690 ден

 • Моќност:1600W
 • ThermoProtect ефикасно меша топол и ладен воздух за секојдневна нега
 • 3 брзини и температури
 • Поставување на ладен воздух
 • Дифузер
 • Напон:220–240 V
 • Должина на кабел:1.8 м
Бренд