-9%
,

PHILIPS MG3730/15

Philips

  • Mултистајлер 11 во 1 DualCut
  • технологија со два пати повеќеножеви11
  • алатки за брада, коса и тело100%
  • водоотпоренГумена рачка што не се лизга
  • Бежична работа 80мин

2.720 ден 2.990 ден