, ,

ROWENTA RO 2913 EA

Rowenta
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:750W
 • Капацитет:1.2L
 • Еко мотор
 • Должина на електричниот кабел 5м
 • Индикатор за нивото на прашина
 • Телескопска цевка
 • Дополнителни уреди
 • Хепа филтер
 • Турбо четка
 • Ниво на бучава:77dB

6.890 ден

Нема на залиха

 • Моќност:750W
 • Капацитет:1.2L
 • Еко мотор
 • Должина на електричниот кабел 5м
 • Индикатор за нивото на прашина
 • Телескопска цевка
 • Дополнителни уреди
 • Хепа филтер
 • Турбо четка
 • Ниво на бучава:77dB
Бренд

Боја

Црвена

тип на правосмукалка