, ,

ROWENTA RR7865WH

Rowenta
Availability:

Нема на залиха


 • Робот правосмукалка
 • X-PLORER Serie 120
 • 4 во 1
 • Капацитет: 0.7л
 • Странични четки: 2 за агли и тешко достапни места
 • Централна четка за повеќе прашина и остатоци
 • Мотор од 2700 Pa
 • Систем Aqua Force за влажно чистење на површини
 • Дизајнирана за суво и влажно чистење
 • Ниво на моќност: 3
 • Сензори за скали: 6
 • Филтер со висока ефикасност кој може да се пере
 • Системот Aqua Force и филтерот обезбедуваат антиалергиско дејство
 • Контрола преку апликација
 • Wi-Fi поврзување (апликација Rowenta жи гласовни асистенти)
 • Навигација со висока прецизност
 • Ласерска технологија и високопрецизна камера
 • Постојано мапирање, повеќесобна и катна контрола
 • Авоматско прилагодување на моќта на вшмукување во зависност од просторијата
 • Автоматско полнење
 • Полнење преку Docking station
 • Време на работа на батеријата: 120 минути
 • Ниво на бучава: 65 dB(A)
 • Батерија: Lithium ion

42.990 ден

Нема на залиха

 • Робот правосмукалка
 • X-PLORER Serie 120
 • 4 во 1
 • Капацитет: 0.7л
 • Странични четки: 2 за агли и тешко достапни места
 • Централна четка за повеќе прашина и остатоци
 • Мотор од 2700 Pa
 • Систем Aqua Force за влажно чистење на површини
 • Дизајнирана за суво и влажно чистење
 • Ниво на моќност: 3
 • Сензори за скали: 6
 • Филтер со висока ефикасност кој може да се пере
 • Системот Aqua Force и филтерот обезбедуваат антиалергиско дејство
 • Контрола преку апликација
 • Wi-Fi поврзување (апликација Rowenta жи гласовни асистенти)
 • Навигација со висока прецизност
 • Ласерска технологија и високопрецизна камера
 • Постојано мапирање, повеќесобна и катна контрола
 • Авоматско прилагодување на моќта на вшмукување во зависност од просторијата
 • Автоматско полнење
 • Полнење преку Docking station
 • Време на работа на батеријата: 120 минути
 • Ниво на бучава: 65 dB(A)
 • Батерија: Lithium ion
Бренд

Боја

Црна

тип на правосмукалка