,

SENCOR SKS 5022 BL

Sencor
Availability:

Нема на залиха


 • Боја : сина
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

1.060 ден

Бренд

Капацитет(kg)

5kg

  • Дигитална кујнска вага
  • Боја : сина
  • Голем ЛЦД дисплеј
  • Калено стакло 4 мм
  • Сензори осетливи на допир
  • Можност за мерење до 5кг
  • 1г отстапување
  • Лесно чистење
  • Подесување за мерење во кг или мл
  • Функција – Tara
  • On/off прекидач
  • 2 години гаранција