Severin 3251

Severin

Моќност: 2400W
Плоча од нерѓосувачки челик
Пилот светло
Самочистење
Одстранлив резервоар за вода
Капацитет на резервоарот за вода:190м

1.290 ден

Бренд

Моќност

2400W

Моќност: 2400W
Плоча од нерѓосувачки челик
Пилот светло
Самочистење
Одстранлив резервоар за вода
Капацитет на резервоарот за вода:190мл