,

SEVERIN 3736

Severin
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност:170w
  • Вртежи:20000min.
  • Рачка изработена од високо квалитетна пластика
  • Сечило изработено од нерѓосувачки челик
  • Лесно чистење
  • Лесно подготвување на:пијалоци,коктели,супи,сосови итн.

860 ден

Бренд

Моќност

170 W

Моќност:170w
Вртежи:20000min.
Рачка изработена од високо квалитетна пластика
Сечило изработено од нерѓосувачки челик
Лесно чистење
Лесно подготвување на:пијалоци,коктели,супи,сосови итн.