, ,

SEVERIN 3827

Severin
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност на моторот (max): 200 W
  •  Број на брзини за лесно ракување: 5

1.250 ден

Нема на залиха

Моќност

200W

Бренд

  • Moќност:200W
  • 5 брзини
  • Куќиште:пластично
  • Копче за полесно ослободување на маталките
  • маталки за мешање:2
  • Маталки за тесто:2
  • Тежина:0.9 kg