-17%
, ,

TESLA RH1500M

Tesla

  • Енергетска класа F
  • Капацитет на замрзнувачот 149l
  • Димензии (mm): 632x850x550

9.990 ден 11.990 ден

  • Енергетска класа F
  • Капацитет на замрзнувачот 142l
  • Ниво на бучава 41 dB
  • Боја Бела
  • Димензии (mm): 632x850x550
Бренд

Ширина

63.2