-14%
,

TIM SISTEM MAGICNA

Tim Sistem

 • Моќност: 10 kW
 • Нето тежина: 67 кг
 • Димензии: 84х51х49см
 • Kвадратура на загревање:  60 m2

17.290 ден 19.990 ден

Бренд

Моќност

11kw

Тип на камин

Камин на дрва

 • Моќ: 11 kW
 • Погоден за простории до 60 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 84х51х49см
 • Тежина : 67 кг
 • Гусана врата и горна плоча
 • Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
 • Офарбана во огноотпорни бои
 • Огноотпорно стакло на вратата (Robax Schott)
 • Пречник на одводот за дим 120мм
 • Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
 • 1 година гаранција