-9%
,

Hisense KA50BS0EG /EW Energy SE

Hisense

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++(7.8/4.6)
 • Макс. капацитет на ладење:6300 W
 • Макс. капацитет на греење:6200 W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :5000 W/5400 W
 • Работна температура:од -22 ℃  до 43 ℃

49.990 ден 54.990 ден

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++(7.8/4.6)
 • Макс. капацитет на ладење:6300 W
 • Макс. капацитет на греење:6200 W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :5000 W/5400 W
 • Влезна моќност ладење:1295 W
 • Влезна моќност греење:1380 W
 • Проток на воздух:950.00 m3/h
 • Капацитет на одвлажнување:2.0 l/h
 • Ниво на бучава внатрешна единица: 44/42/39/37/35/31 db
 • Ниво на бучава надворешна единица: 56 db
 • Работна температура:од -22 ℃  до 43 ℃
 • Маса внатрешна единица:10.3 kg
 • Маса надворешна единица:39 kg
 • Препорачана површина:до 55 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:
  • 4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер)
 • Дополнителни функции
  • Wi-Fi управување
  • Hi-nano Генератор
  • Греач на надворешна единица
  • Паметна гласовна контрола
  • Опсег на поставување на температура: 16-30
  • Компактен дизајн
  • Меморија на позицијата на насочувачите
  • Брзина на надворешниот вентилатор: 3
  • Брзина на внатрешниот вентилатор: 7
  • Далечински управувач како собен термостат
  • Скриен ЛЕД дисплеј
  • Затемнување на екран
  • Само-дијагностика
  • Автоматски внатрешен вентилатор
  • Автоматско работење
  • Автоматско повторно вклучување (при прекин на електрична енергија)
  • Ноќен режим на работа – Night mode
  • Турбо функција
  • Функција за отстранување на влага
  • Вентилирање – проветрување
  • Тајмер 24h
 • Димензии надв. Единица:860×667×310 mm
 • Димензии внат. Единица:896×300×214 mm
 • Гаранција:2 години целосна гаранција + 3 години на компресор
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

5 kw