-9%
,

TRGOPRODUKT Thalia EKO C

Bella Thalia

 • Моќност: 5,5 kW
 • Нето тежина: 60 кг
 • Димензии: 1045x400x385mm
 • Kвадратура на загревање:  30 m2

14.490 ден 15.990 ден

Бренд

Моќност

5.5 kW

Тип на камин

Камин на дрва, Камин со фурна

 • Моќ: 5.5 kW
 • Погоден за простории до 30 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 1045x400x385mm
 • Тежина : 60 кг
 • Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
 • Боја: црна
 • Преграда за чување  суви и влажни дрва
 • Горна плоча од леано железо
 • Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот