-14%
,

VIVAX ACP-09PT25AEG

Vivax

 • Енергетска класа (SEER): A (2.6)
 • Капацитет на ладење:2640 W
 • Влезна моќност:1000 W
 • Проток на воздух: 295 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.26 l/h
 • Ниво на бучава: 52 / 50 / 47.5 db
 • Работна температура: од 17   до 35
 • Маса внатрешна единица: 24.70 kg
 • Фреон: R290
 • Филтри: филтер за прашина

17.990 ден 20.990 ден

 • Енергетска класа (SEER): A (2.6)
 • Капацитет на ладење:2640 W
 • Влезна моќност:1000 W
 • Проток на воздух: 295 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.26 l/h
 • Ниво на бучава: 52 / 50 / 47.5 db
 • Работна температура: од 17   до 35
 • Маса внатрешна единица: 24.70 kg
 • Фреон: R290
 • Филтри: филтер за прашина
Бренд

Боја

Бела

Моќност

2.5 kW

Енергетска ефикасност

A