,

Vivax ACP-12CH35AEX

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (3.21/3.61)
 • Макс. капацитет на ладење:3517 W
 • Макс. капацитет на греење:3810 W
 • Просечна моќност:3517/3810 W
 • Влезна моќност ладење:1095 W
 • Влезна моќност греење:1015 W
 • Проток на воздух:568.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:41.00 db
 • Работна температура:од -7   до 43
 • Маса внатрешна единица:7.70 kg
 • Маса надворешна единица:30.00 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:r410a
 • Филтри:cold catalyst филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:770 x 555 x 300 mm
 • Гаранција:3 години

15.990 ден

Нема на залиха

Боја

Бела

Бренд

Енергетска ефикасност

A

Моќност

3.5 kW

 • Енергетска класа (seer/scop):A (3.21/3.61)
 • Максимален капацитет на ладење:3517.00 W
 • Максимален капацитет на греење:3810.00 W
 • Просечна моќност:3517/3810 W
 • Влезна моќност ладење:1095 W
 • Влезна моќност греење:1015 W
 • Проток на воздух:568.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:41.00 db
 • Работна температура:од -7   до 43
 • Маса внатрешна единица:7.70 kg
 • Маса надворешна единица:30.00 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:r410a
 • Филтри:cold catalyst филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:770 x 555 x 300 mm
 • Гаранција:3 години