, ,

Vivax ACP-12CH35AEYI

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++ (9.0/5.3)
 • Макс. капацитет на ладење:4813 W
 • Макс. капацитет на греење:7200 W
 • Просечна моќност:3517/4250 W
 • Влезна моќност ладење:750 W
 • Влезна моќност греење:943 W
 • Проток на воздух:590.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:42.00 db
 • Работна температура:од -32   до 50
 • Маса внатрешна единица:13.00 kg
 • Маса надворешна единица:36.40 kg
 • Препорачана површина:до 40 м2
 • Фреон:r32
 • Филтри:bio филтер, jонизатор, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:800 x 554 x 333 mm
 • Гаранција:5 години

59.990 ден

Нема на залиха

Боја

Бела

Бренд

Моќност

3.5 kW

Енергетска ефикасност

A+++

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++ (9.0/5.3)
 • Макс. капацитет на ладење:4813 W
 • Макс. капацитет на греење:7200 W
 • Просечна моќност:3517/4250 W
 • Влезна моќност ладење:750 W
 • Влезна моќност греење:943 W
 • Проток на воздух:590.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:42.00 db
 • Работна температура:од -32   до 50
 • Маса внатрешна единица:13.00 kg
 • Маса надворешна единица:36.40 kg
 • Препорачана површина:до 40 м2
 • Фреон:r32
 • Филтри:bio филтер, jонизатор, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:800 x 554 x 333 mm
 • Гаранција:5 години