-18%
,

Vivax ACP-18CH50AESI PRO R32

Vivax

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:5900 W
 • Макс. капацитет на греење:5850 W
 • Просечна моќност:5275/5568 W
 • Влезна моќност ладење:1550 W
 • Влезна моќност греење:1750 W
 • Проток на воздух:800.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:41.00 db
 • Работна температура:од -15   до 50
 • Маса внатрешна единица:11.20 kg
 • Маса надворешна единица:33.50 kg
 • Препорачана површина:до 55 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри: филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:805 X 554 X 330 mm
 • Гаранција:5 години

39.990 ден 48.990 ден

Боја

Бела

Бренд

Моќност

5.5 kW

Енергетска ефикасност

A++