-22%
, ,

VIVAX BH-04TVC

Vivax

  • Стакленокерамичка плотна
  • 4 Грејни зони
  • Дигитално управување

8.990 ден 11.590 ден

  • VIVAX HOME Стакленокерамичка плотна
  • Максимална моќност: 2000W
  • Управување: дигитално
  • Димензии (ДхШ): 52х59cm
Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча