-11%
, ,

VIVAX CF-259LF W

Vivax

 • Нето капацитет: 262L(197L/65L)
 • Димензии: 54,5 x 180 х 58 cm
 • Енергетска класа: F

15.990 ден 17.990 ден

 • Систем за ладење: LowFrost
 • Енергетска ефикасност: F
 • Вкупен нето капацитет: 262 l
 • Нето на фрижидер: 197l/На замрзнувач: 65l
 • Број на полици во фрижидерот: 4
 • Број на полици на вратата од фрижидер: 3
 • Број на фиоки во фрижидерот: 1
 • Број на фиоки во комората: 2
 • Димензии (ШхВхД): 54,5 x 180 х 58 cm
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm