, ,

VIVAX CFR-203

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Енергетска класа:A+
  • Нето капацитет:203L
  • Потрошувачка на енергија годишно:219KWh

11.990 ден

Бренд

Ширина

90cm

  • Енергетска класа:A+
  • Нето капацитет:203L
  • LED сијалица
  • Капацитет на замрзнување:9kg/24h
  • Годишен циклус на електрична енергија:219 kWh
  • Ниво на бучава:41dB
  • Димензии:94,5x850x52,3cm