,

VIVAX CM700TG

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Moќност 700 W
  • LCD display со LED индикатори
  • 0,42L капацитет на термо шолјата
  • timer 24 часа
  • 1 термошолја ”за носење” вклучена
  • автоматско исклучување и заштита од прегревање

1.590 ден

Бренд

Moќност 700 W
plavi LCD display со LED индикатори
0,42L капацитет на термо шолјата
timer 24 часа
1 термошолја ”за носење” вклучена
автоматско исклучување и заштита од прегревање