,

VIVAX FT-41T

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност:50W
  • Дијаметар:40cm
  • 3 Брзини
  • До 1.27m висина

1.290 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

50W

VIVAX FT-41T вентилаторот разладува и опушта со три различни брзини на дување, а неговата бела боја се вклопува во секој простор. Овој вентилатор со 40 cm дијаметар и 50W моќност, може да го прилагодите да дува во одреден посакуван правец или да поставите автоматско вртење. Висината на вентилаторот исто така може да се прилагодува, максимално до 1.27 m.