-14%
, ,

VIVAX HOME BH-022VC

Vivax

 • Стаклокерамичка плотна
 • 2 Грејни зони
 • Тајмер функција

5.990 ден 6.990 ден

 • Керамичка плоча
 • Дигитално управување
 • Моќност на ел. зона 1 (W): 1800 W
 • Моќност на ел. зона 2 (W): 1200 W
 • Степени на подесување на моќност : 9
 • Дополлнителни функции: Automatic safety switch off, Child lock
 • Тајмер функција
 • Ширина (cm): 28.8 cm
 • Должина (cm): 52 cm
 • Тежина (kg): 4.7 kg
Бренд

Ширина

30cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча