-32%
,

Vivax HPI 2000 TP

Vivax

 • Боја: црна
 • Експрес брзо греење за неколку секунди
 • 10 нивоа на температура
 • Моќност 2000 W

2.390 ден 3.490 ден

Бренд

Тип на плоча

Индукциска

 • Дигитално управување
 • LED дисплеј
 • Димензии: 310 х 73 х 424 mm
 • Функција на тајмер
 • Моќност (W): 2000
 • Прилагодување на напојувањето (W): 200-2000 W
 • Должината на кабелот е 1,5м.