,

VIVAX KS-502B

Vivax

  • Дигитален мерач кој мери најмногу до 5 kg
  • Вагата е опремена со систем за автоматско исклучување
  • 1 година гаранција

890 ден

Vivax кујнска вага KS-502B е практичен мал додаток кој многу го олеснува готвењето и подготвувањето на вашите омилени оброци. Со својата природна елегантна црна боја ќе се вклопи во секој стил на кујна. Оваа вага има прецизен дигитален мерач кој тежи до 5 кг. Голема предност е вградениот систем за автоматско исклучување, за да можете без грижи да се препуштите на кулинарските авантури.

Бренд

Капацитет(kg)

5kg