VIVAX MO-4003B

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност: 1500W
  • Капацитет: 40l
  • Тава за печење / решетка

4.990 ден

Нема на залиха

  • Моќност: 1500W
  • Капацитет: 40l
  • Тава за печење / решетка
Категорија:
Бренд

Боја

Црна