-13%
,

VIVAX PH-2001

Vivax

  • Панелна греалка
  • Моќност:2000W
  • 12 месеци гаранција

2.590 ден 2.990 ден

Бренд

Моќност

2000 w

 

Mоќност 2000 W,
Со 2 степена на моќност,
Променлив термостат,
Заштитa од прегревање и можност за монтажа на ѕид,
Индикатор на работа,
Водоотпорна IP24 заштита,
Алуминиумски греачи елемент,
12 месеци гаранција.