-4%
,

VIVAX TS-7503 BH

Vivax

 

  • Моќност: 750 W
  • 1 година гаранција

790 ден 820 ден

  • Моќност: 750 W
  • Светлосен индикатор за работа
  • Фиксна грил решетка
  • Бела боја
Бренд

Моќност

750W