-12%
, ,

Vivax VF-157 WH

Vivax

Вертикален замрзнувач.
Нето запремнина на замрзнувачот 157 l,
проѕирни полици, поменлив смер на отварање на вратата,
1 компресор, број на полици 6, димензии (ШxВxД…
Енергетска класа F

14.990 ден 16.990 ден

Вертикален замрзнувач.
Нето запремнина на замрзнувачот 157 l,
проѕирни полици, поменлив смер на отварање на вратата,
1 компресор, број на полици 6, димензии (ШxВxД…
Енергетска класа F

Бренд

Ширина

55cm

 • Енергетска класа: A+
 • Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
 • Врата: Метална врата
 • Климатска класа: SN, N, ST, T
 • Рачка со зглоб
 • 1 компресор
 • Вкупен бруто/нето капацитет: 277 / 243 l
 • Издржливост при прекин на електрична енергија: 15 h
 • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
 • Автоматско одмрзнување на замрзнувачот (NoFrost)
 • NoFrost
 • Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
 •  Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување
 • 6 стаклени полици
 • Простор за замрзнување: 1 врата, 6 фиоки
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,83 kWh
 • Бучност: 42 dB(A)re1pW
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 75 cm
 • Нето тежина на апаратот: 70 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 73 kg
 • Приклучна моќ: 100 W