-13%
, ,

VIVAX WFL-140714B

Vivax

 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:15

15.290 ден 17.490 ден

 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:15
Бренд

Брзина на центрифуга

1400

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

A+++

 • Полнење:фронтално
 • AC мотор
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:16
 • Контроли на допир – Smart Touch
 • Одложен почеток