-28%
,

VIVAX WH-120 G

Vivax

  • Волумен: 1,2 l
  • Моќност 1630W
  • Aвтоматско исклучување
  • Гаранција 1година

790 ден 1.090 ден

  • Моќност 1630W
  • Волумен: 1.2литри
  • Aвтоматско исклучување
  • Гаранција 1година
Бренд

Моќност

2200 W