,

VIVAX WM-900WH

Vivax
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност 900W
  • Гаранција 12 месеци.

1.190 ден

Нема на залиха

  • Моќност 900W,
  • Нелеплица површина за печење,
  • Термостат за контрола на печењето,
  • Светлосен индикатор за работа,
  • Со 5 вафли во форма на срце,
  • Гаранција 12 месеци
Бренд

Моќност

900 W