-18%
,

VIVAX WMH-2001B

Vivax

  • Моќност 2000W,
  • 2 степени на моќност: 1000/2000W,
  • тајмер во опсег до 7,5 часа програмирање,
  • заштита од прегревање, вграден греач,
  • поставување на ѕид, on / off прекинувач, 12 месеци гаранција.

2.690 ден 3.290 ден

 

  • Моќност 2000W,
  • 2 степени на моќност: 1000/2000W,
  • тајмер во опсег до 7,5 часа програмирање,
  • заштита од прегревање, вграден греач,
  • поставување на ѕид, on / off прекинувач, 12 месеци гаранција.
Бренд

Моќност

2000 w