,

Vox 43DSA311G

Vox
Availability:

Нема на залиха


Големина: 43″ (109 см)
Екран: LED
Разолуција: Full HD (1920×1080)
Гаранција – 36 месеци

13.900 ден

Нема на залиха

Големина: 43″ (109 см)
Екран: LED
Разолуција: Full HD (1920×1080)
Систем на дигитален сигнал: DVB-T2/C/S2
Вградени звучници со моќност од 2 x 8W RMS
Приклучоци: HDMI x3, USB x1, AV влез, VGA, CI+, COAX излез, излез за слушалки
Технологии кои ги користи: HEVC H.265, PVR, Hotel Mode, dbx-tv
Гаранција – 36 месеци

Резолуција

Дијагонала

43"

Smart

Да

Технологија на дисплејот

LED

Бренд

Големина: 43″ (109 см)
Екран: LED
Разолуција: Full HD (1920×1080)
Систем на дигитален сигнал: DVB-T2/C/S2
Вградени звучници со моќност од 2 x 8W RMS
Приклучоци: HDMI x3, USB x1, AV влез, VGA, CI+, COAX излез, излез за слушалки
Технологии кои ги користи: HEVC H.265, PVR, Hotel Mode, dbx-tv
Гаранција – 36 месеци