, ,

XA2008

Drugo
Availability:

Нема на залиха


 • Тип на држач: Подвижен
 • Погоден за повеќето 14″ – 43″ телевизори
 • Максимум VESA: 200 x 200 mm
 • Растојание од ѕид: 85 – 243 mm
 • Максимална тежина: 20 кг.
 • Материјал: Ладно валан челик
 • Боја: Црна

1.290 ден

Нема на залиха

 • Тип на држач: Подвижен
 • Погоден за повеќето 14″ – 43″ телевизори
 • Максимум VESA: 200 x 200 mm
 • Растојание од ѕид: 85 – 243 mm
 • Максимална тежина: 20 кг.
 • Материјал: Ладно валан челик
 • Боја: Црна
Бренд