, ,

XA36

Drugo
Availability:

Нема на залиха


 • Тип на држач: Подвижен
 • Погоден за повеќето 32″ – 75″ телевизори
 • Максимум VESA: 600 x 400 mm
 • Растојание од ѕид: 50 – 485 mm
 • Максимална тежина: 60 кг.
 • Материјал: Ладно валан челик
 • Боја: Црна

3.190 ден

 • Тип на држач: Подвижен
 • Погоден за повеќето 32″ – 75″ телевизори
 • Максимум VESA: 600 x 400 mm
 • Растојание од ѕид: 50 – 485 mm
 • Максимална тежина: 60 кг.
 • Материјал: Ладно валан челик
 • Боја: Црна
Бренд