-14%
,

ТESLA CJ 301BX

Tesla

  • Моќност на моторот (max): 300 W
  • Волумен на садот за сок: 650 ml
  • Лесно чистење

1.890 ден 2.190 ден

  • Електрична преса за цитрус
  • Моќност: 300 W
  • Капацитет на бокал: 650 ml
  • Дополнителен додаток за цедење на овошје со поголема големина и цитрусно овошје
  • Должина на напојниот кабел: 97 cm
  • Деловите можат да се мијат во машина за садови
  • Димензии: 185 x 275 x 295 mm
Бренд

Моќност

300 W