,

Hisense AEH-W4E1 WIFI Модул

Hisense

  • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 11 × 1,8 × 8,1 cm
  • Нето тежина на апаратот: 0,1 kg
  • Бруто тежина на апаратот: 0,1 kg

690 ден

  • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 11 × 1,8 × 8,1 cm
  • Нето тежина на апаратот: 0,1 kg
  • Бруто тежина на апаратот: 0,1 kg
Бренд