,

Alfa plam FKU

Alfa Plam
Availability:

Нема на залиха


 • Вграден камин на дрва
 • Моќност: 11 kW
 • Нето тежина: 90 кг
 • Димензии: 730 x 426 x 543 mm
 • Kвадратура на загревање:  71 m2

36.690 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

11 Kw

Тип на камин

Вграден Камин, Камин на дрва

 • Вграден камин на дрва
 • Моќност: 11 kW
 • Нето тежина: 90 кг
 • Димензии: 730 x 426 x 543 mm
 • -каминот е создаден од гусани и лимени позиции-ложитето е обложено со заменливи шамотни плочи, кои акумулираат топлина и ја зголемваат температурата на согорувањето

  -стаклото на вратата на ложиштето овозможува поглед на огинот во ложиштето

  -обвивката изградена од челичен лим дебелина 4mm

  -регулаторот за воздух се наоѓа на долниот дел на вратата на ложиштето обезбедувајќи избор за моќноста на огинот

  -отворот за влез на воздухот кој се наоѓа на горниот дел на вратата на ложиштето обезбедува подобро согорување и го одржува стаклото чисто

  -следува специјален клуч за ракување со вратата од ложиштето

 • Kвадратура на загревање:  71 m2