-15%
,

AUX ASW-H24B4/FCR1-RU

Aux

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (6.1/3.8)
 • Просечна моќност:7100/7300 W
 • Влезна моќност ладење:2221 W
 • Влезна моќност греење:2002 W
 • Проток на воздух:970 m3
 • Работна температура:од -7   до 43
 • Маса внатрешна единица:11.5 kg
 • Маса надворешна единица:44 kg
 • Фреон:R410A
 • Гаранција:2 години
 • Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки , 3m кабел за поврзување на внатрешната и надворешната единица, бандаж трака, 1.5m кондензациско црево.

33.990 ден 39.990 ден

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (6.1/3.8)
 • Просечна моќност:7100/7300 W
 • Влезна моќност ладење:2221 W
 • Влезна моќност греење:2002 W
 • Проток на воздух:970 m3
 • Работна температура:од -7   до 43
 • Маса внатрешна единица:11.5 kg
 • Маса надворешна единица:44 kg
 • Фреон:R410A
 • Гаранција:2 години
 • Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки , 3m кабел за поврзување на внатрешната и надворешната единица, бандаж трака, 1.5m кондензациско црево.
Боја

Бела

Бренд

Енергетска ефикасност

A

Моќност

7 kW

 • Енергетска класа (seer/scop):A (3.21/3.61)
 • Максимален капацитет на ладење:5275 W
 • Максимален капацитет на греење:5568 W
 • Просечна моќност:5275/5568 W
 • Влезна моќност ладење:1643 W
 • Влезна моќност греење:1542 W
 • Проток на воздух:820.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:43.00 db
 • Работна температура:од -7   до 43
 • Маса внатрешна единица:10.20 kg
 • Маса надворешна единица:35.80 kg
 • Препорачана површина:до 60 м2
 • Фреон:r410a
 • Филтри:cold catalyst филтер, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:770 x 555 x 300 mm
 • Гаранција:3 години