,

BEKO BEHPH 120 / BEHPH 121 INV

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа :A++
 • Капацитет ладење:3,5kW
 • Капацитет греење:2.9kW 
 • Проток на воздух:520 m3
 • Работна температура:од -15   до 46
 • SEER 7.0
 • SCOP 4.0
 • Ниво на бучава -внатрешна:22dB -надворешна:54dB
 • R32 еколошки фреон

32.990 ден

BEKO BEHPH 120 / BEHPH 121 INV
 • Енергетска класа :A++
 • Капацитет ладење:3,5kW(PdesignC)
 • Капацитет греење:2.9kW (PdesignH)
 • Проток на воздух:520.00 m3
 • Работна температура:од -15   до 46
 • SEER 7.0
 • SCOP 4.0
 • Ниво на бучава -внатрешна:22dB -надворешна:54dB
 • R32 еколошки фреон
Боја

Бела

Бренд

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

3.5 kW