, ,

BEKO B3T67230

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:7kg
 • Димензии:84.6х59.7х54.3 cm

31.990 ден

 • Полнење:фронтално
 • Топлотна пумпа
 • Steam Cure
 • Директен одвод
 • Сензор за сушење:OptiSense®
 • Реверзибилна врата
 • Енергетска класа:A++
 • AquaWave®
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:
 • Програми:15
 • Дигитален дисплеј
 • ChildLock
 • Индикатор за:полн резервоар со вода, за чистење на филтер, за чистење кондензатор
 • Ниво на бучава:64dBA
 • Годишна потрошувачка на струја:212 kWh
 • Димензии:84.6х59.7х54.3 cm
Бренд

Инвертер мотор

Да

Капацитет(kg)

7kg

Енергетска ефикасност

A++