-15%
,

BEKO BBVCM120/121

Beko

 • Енергетска класа :A++
 • Капацитет ладење:3,5kW 11940 Btu
 • Капацитет греење:2.8kW 9550 Btu/h
 • Проток на воздух:520.00 m3
 • Работна температура:од -15   до 46
 • SEER 6.1
 • SCOP 4.1
 • Ниво на бучава -внатрешна:40dB -надворешна:58dB
 • R410a еколошки фреон

21.990 ден 25.990 ден

Боја

Бела

Бренд

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

3.5 kW

 • Енергетска класа :A++
 • Капацитет ладење:3,5kW 11940 Btu
 • Капацитет греење:2.8kW 9550 Btu/h
 • Проток на воздух:520.00 m3
 • Работна температура:од -15   до 46
 • SEER 6.1
 • SCOP 4.1
 • Ниво на бучава -внатрешна:40dB -надворешна:58dB
 • R410a еколошки фреон