, ,

BEKO BKS 1410

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:2000W
 • Капацитет: 2.5L
 • 5 нивоа на филтрирање
 • Регулација на јачината
 • Метална телескопска цевка
 • Должина на кабел 5m

3.890 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

2000 w

Боја

Сина

тип на правосмукалка

 • Моќност:2000W
 • Капацитет: 2.5L
 • 5 нивоа на филтрирање
 • Регулација на јачината
 • Метална телескопска цевка
 • Должина на кабел 5m