, ,

BEKO BKS2226

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:2600W
 • Вмукувачка моќ:400W
 • Капацитет на вреќа:4L
 • Индикатор за полна вреќа
 • Телескопска цевка
 • Микро филтер
 • Должина на кабел:6m
 • Опција платнена и хартиена вреќа
 • Посебно прилагoдлива за лица со алергии

6.590 ден

Бренд

Моќност

2600 W

тип на правосмукалка

Боја

Црвена

 • Моќност:2600W
 • Вмукувачка моќ:400W
 • Капацитет на вреќа:4L
 • Индикатор за полна вреќа
 • Телескопска цевка
 • Микро филтер
 • Должина на кабел:6m
 • Опција платнена и хартиена вреќа
 • Посебно прилагoдлива за лица со алергии