, ,

BEKO BUE22120X

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:66L
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Вентилатор
 • Механички тајмер
 • Booster функција за брзо пре-загревање
 • Димензии:60x56x55cm

25.490 ден

Нема на залиха

Бренд

 • Мултифункционална
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:66L
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Вентилатор
 • Механички тајмер
 • Booster функција за брзо пре-загревање
 • Димензии:60x56x55cm