-29%
, ,

BEKO CEP 5152 B

Beko

 • Моќност: 1250 W
 • Пумпа: 15 бари
 • Боја: црно-сива

4.990 ден 6.990 ден

Бренд

 • Моќност: 1250 W
  Пумпа: 15 бари
  Карактеристики:
  - оптимално автоматско исклучување
  - контрола на јачината на кафето (слабо-нормално-силно)
  - избор на големина на чашата
  - греалка за чаши
  - отстранлив резервоар за вода со капацитет од 1,2 l
  - екстензии за миење садови
  - продолжување за млеко пареа
  - оптимално прилагодување на температурата на водата
  Боја: црно-сива